Így lehet a legbiztonságosabb a csomagolás!

2017. március 17. 15:35 - Fürgefutár

hasznos-infok-blog-ff.pngUgye veled is előfordult már, hogy aggódtál a csomagod miatt, hogy ne essen semmi baja? Nos, hogy ez az idegeskedés megszűnjön, a legjobb megoldás az, hogy megfelelően kell becsomagolnod azt. Mutatjuk a lépéseket!

1.

Ha újrahasznosított dobozt szeretnél használni, akkor győződj meg arról, hogy dobozod hibátlan állapotban van. Ha már egy kisebb lyukat is találsz rajta, szerintünk inkább keresgélj tovább, hiszen ha az a lyuk be akad valahova, akkor még jobban felsértheti, és ki is szakíthatja a dobozt. Ügyelj a részletekre is!

csomagolas-1.png

 2.

Béleld ki alaposan a dobozt, mielőtt beletennéd a küldeni kívánt dolgokat! Használj térkitöltőnek szivacsot, hungarocelt, vagy buborékfóliát. Így biztosan nem fog semmi baja esni a dobozban lévő termékeknek, és sérülésektől függetlenül fog megérkezni címzettedhez.

csomagolas-2.png

3.

Mérd meg a csomagot, mielőtt teljesen becsomagolnád! Fontos tudnod a súlyát és a méretét, ugyanis oldalunkon csak így adhatod le megrendelésed. Próbálj meg pontos adatokat megadni, hogy amikor a futár megérkezik hozzád, ne legyen semmi gond!

csomagolas-3.png

4.

Írd rá megfelelően a címzett nevét, címét. Ügyelj arra, hogy házszám, ajtó, emelet, és minden fontos információ meglegyen rajta, hogy megkönnyítsd a futár dolgát. (Plusz így biztosan megkapja a címzett a csomagot. Hiányos információk esetén bonyolultabbá válik a kézbesítés.)

csomagolas-4.png

5. 

Nyomtass ki minden fontos dokumentumot! Ha van valami, amit a csomagba kell tenned, akkor azt tedd bele mindenképpen. Ha szükséged van pro-forma számlára, vagy pl. FDA dokumentumokra, ne felejtsd el azokat is kinyomtatni!

csomagolas-5.png

6. 

A doboz lezárására mindenképpen fektess nagyobb hangsúlyt. Mindenhol használj ragasztót, ahol úgy gondolod, hogy szétnyílhat a doboz. Minimum kétszer szaladj át rajta a szalaggal, hogy tényleg jól összezárja. Figyelj a ragasztó minőségére, hogy megfelelően ragadjon.

csomagolas-6.png

7.

Nézd körbe a dobozod, keress rajta ismertetőjeleket. Ha be kellene azonosítani a jövőben, akkor tudd, hogy milyen dobozt küldtél el. Akár képeket is készíthetsz róla, így biztosan mindenki hinni fog neked.

csomagolas-8.png

8.

Mielőtt elküldenéd, nézd át a dobozod, hogy nincs-e rajta másik címke, vonalkód. Ha valaki ráírt már a dobozra ezelőtt, akkor alkoholos filc segítségével egy pillanat alatt el tudod tűntetni azt.

csomagolas-9.png

 

Voila! Küldésre kész!

csomag-becsomagolasa.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://furgefutar.blog.hu/api/trackback/id/tr7912342477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása