10 eset, amikor nem lehet szó nélkül megállni a futárok munkáját

2017. február 23. 13:47 - Fürgefutár

allp-hu-meme.pngUgye te is szoktál online rendelni? Hát persze, hogy szoktál, hisz ki ne rendelne házhoz a 21. században. Nos, külföldön előfordul, hogy a futároknak éppenséggel nincs kedvük dolgozni, ezért meghökkentő dolgokat művelnek a csomagokkal, amit biztosan nem tudnál megállni szó nélkül még Te sem! Kattints, és nézd végig (az egyébként poénos) képeket!

Na ne! Sikertelen kézbesítés: medve volt az ajtóban

20-14.jpg

Abszolút kedvenc: “Ajándék anyukám szülinapi bulijára. Együtt élünk, szóval kérhetném, hogy a dobozon ne látszódjon, hogy party kellékek vannak benne?” - Úgy tűnik ez a kérés sem jött össze..

7-57.jpg

Ezt nem tudjuk mire vélni..

18-16.jpg

Vajon mi történhetett?

5-71.jpg

A csomag a bokorban

3-71.jpg

A csomag a kocsi mellett, a vödör alatt.. Szerintünk nem sikerült túl jól az elrejtés, mindenesetre poénos!

13-33.jpg

Hát itt mi történhetett?

14-34.jpg

A nagy kérdés: Vajon hogyan vették ki?

1-77.jpg

Na és ebből?

10-46.jpg

Nézz fel! Mit látsz?

2-72.jpg

 

Csomagot szeretnél feladni? Miért állsz sorban a postán órákig, ha ezt otthonról is megteheted? ;) Kattints weboldalunkra, ahol minden fontos információt megtalálhatsz: www.furgefutar.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://furgefutar.blog.hu/api/trackback/id/tr6712282677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása